Horsens Lang Weekend EMT 2003

Spillested:Højvangskolen, Højvangsallé 20, 8700 Horsens. Gode busforbindelser til spillestedet! Linie ”2 Fjordparken/Tyrsted” kører lige til døren! Afgang fra Horsens banegård torsdag den 24.juli kl. 9.30. Ankomst på Højvangskolen kl. 9.44. Se eventuelt detaljer i køreplanen på www.vat.dk

Tidspunkt:Turneringen afvikles 24-27.juli, sidste weekend i industriferien. Torsdag, fredag og lørdag spilles der fra kl. 10-16 og 17-23, søndag spilles der fra kl. 10-16.

Overnatning:Overnatning og badefaciliteter tilbydes for kr. 100,- og et depositum på kr. 100,-. Depositum refunderes søndag den 27.juli, hvis faciliteterne er i samme stand som ved ankomsten. Alle overnattende gæster hæfter solidarisk. Medbring selv alt relevant soveudstyr –vi har intet!

Kantine:Velassorteret kantine med alt godt til ganen, deriblandt morgenmad, frokost og ”Dagens ret”, som serveres både torsdag, fredag og lørdag kl. 16-17. Endvidere satser vi som tidligere på at skabe en god ramme omkring turneringen med socialt samvær og lynskak!

Rygning:I kantineområdet kan der ryges. Rygning er forbudt alle andre steder på Højvangskolen

Turneringsform:7-runders åben i én stor gruppe efter FIDE-Schweizer systemet. Turneringen elo-rates, hvis det er muligt.

Betænkningstid:2 timer til 40 træk, derefter 1 time + opsparet tid til resten af partiet.

Indskud:Kr. 250,- for alle deltagere. I prisen indgår et program med alle informationer og nyheder samt en omfattende bulletin.

Præmier:Præmier i delgruppen med de 16 højstratede, samt øvrige delgrupper med 16;

1.præmie:kr. 2500, - 2.præmie:kr. 1000, - 3.præmie:kr. 500,-

Ved deltagerantal, der ikke kan deles med 16, tilføjes ekstra præmie(r) i den nederste delgruppe. Eksempel: Ved 56 deltagere bliver der følgende delgrupper; 16+16+24. Nederste delgruppe bliver altså altid større end 16, når det ikke ”går op”! Derfor vil det ekstra indskud også altid tilgodese en eventuel nederste delgruppe. I dette tilfælde bliver der kr. 1500,- til nr. 1, kr. 900,- til nr.2 og kr. 600,- til nr.3 både til de bedste blandt nr.1-12 og mellem nr. 13-24. Vi vil med andre ord bestræbe os på at fastsætte alle præmier i en eventuel nederste delgruppe, så begge gruppens halvdele tilgodeses ligeligt. Hver deltager kan kun vinde én pengepræmie.

Præmie til ”Turneringens Parti”: Gavekort til turneringens bedste, mest mindeværdige eller mest underholdende parti! Juryen bedømmer de indleverede partier (meget gerne kommenterede!) og udnævner en vinder søndag den 27.juli. Kun partier fra de første seks runder kan deltage i konkurrencen. Mere end 100% af indskuddet går således til præmier!

Tilmelding:Enten per mail til horsensskak@sol.dk eller til Eigil Straarup på tlf. 75 62 32 40. Sidste frist for tilmelding er torsdag den 17.juli. Oplys navn, klub, rating og fødselsdato. Efter tilmeldingsfristen indhenter vi de eksakte ratingtal. Af pladshensyn er der et loft på 96 deltagere.

Bulletin:Efter turneringen udkommer en fyldig bulletin med alle resultater samt masser af nyheder, kommentarer, referater og partier.

Online dækning:Her på siden vil vi løbende bringe nyheder om turneringen, eksempelvis tilmeldinger og præmier. Tilmeldingerne kan løbende ses på vores hjemmeside www.horsensskakforening. Vi vil endvidere forsøge at skaffe sponsorpenge til turneringen, og hvis det lykkes, øges pengepræmierne.