Pressemeddelse af 12. februar 1999.


Flot uge for Skanderborg Skakklub.

Skanderborg Skakklub har i denne uge haft alle sine fire hold i ilden. 2.-3.- og 4. holdet spillede hjemme tirsdag aften, og her blev resultaterne:

Skanderborg II - Ry Skakklub II 6 1/2 - 1 1/2
Skanderborg III - Silkeborg III 3 - 2
Skanderborg IV - Malling II 2 1/2 - 2 1/2

Der gives 1 point for vundet kamp, og 1/2 for uafgjort (remis). Forskellen på resultatcifrene skyldes at der er 8 mand på andetholdet, mens der kun er 5 på de to andre.

Skanderborgs sejr over Ry var fortjent, men for stor, idet Skanderborg var meget heldig med to af sejrene. Den unge skoleskakspiller fra Ry, Jesper Karup, burde have vundet over den noget mere garvede Bjarne Rasmussen, men forfejlede en finesse i et vundet slutspil og tabte. Skanderborgs øvrige vindere var Morten Rasmussen, Bjarne Tornbjerg, Leif Møller Hansen, Dieter Dettbarn, og Erik Jørgensen. Partiet mellem Jørn Andersson og Kristen Jakobsen endte remis. Ry Skakklubs enlige vinder var Jan Hansen på førstepladsen.

På tredjeholdet var Skanderborgs vindere Milomir Abazovic og Per Buttenschøn, mens Asger C. Andersen og Knud Aage Jensen spillede remis.

På fjerdeholdet vandt Thomas K. Laursen og Velija Palo. Jørgen Johansen spillede remis.

Torsdag aften spillede førsteholdet i Silkeborg mod Silkeborg Skakklubs andethold, og førsteholdet ville ikke stå tilbage for andetholdet! Efter en stribe flotte partier blev det til en fortjent sejr på 6 1/2 - 1 1/2. Skanderborgs vindere var Kai Munk, Henning Møller, Leif Linnemann, Jesper Lykke, Asger Andersen, og Rode Pedersen, mens Bjarne Rasmussen spillede remis.

Asger Andersen.
(tlf.: 86 52 16 40)