Pressemeddelse af 11. september 1997.


Efter flere omkampe er klubmesterskabet i Skanderborg Skakklub afgjort. Henning Møller blev klubmester 1996/97, men afgørelsen faldt først efter flere omkampe. I den ordinære turnering blev der dødt løb mellem Michael Anderson og Henning Møller. Begge fik 5 point ud af 7 mulige og skulle så spille omkamp. Denne match blev fastsat til 3 partier. Også her blev det uafgjort. En ny match over 2 partier blev fastsat. Første parti endte remis, mens den sidste blev vundet af Henning Møller. Henning Møller kunne herefter kåres som klubmester.

Skakklubben er startet på en ny sæson. Der spilles hver tirsdag kl. 19.00 i VOKS Asylgade 18. Klubben kan byde på traditionel turneringsskak for såvel nybegyndere, de lidt øvede og de virkelige skrappe. Turneringsstart 30. september.

I løbet af vinteren deltager klubben også i holdturneringen for Århus Amt. Her er det muligt at komme på et af Skanderborg's hold.

Almindelig hyggeskak uden at deltage i en turnering er naturligvis også en vigtig del af klubaftenerne, man kan blot komme og spille.

Alle, unge som gamle, kvinder som mænd er velkommen tirsdage kl. 19.00.

Hans Buttenschøn.
(tlf.:Privat 8652 2335, Arbejde 8938 1429)