Pressemeddelse af 20. marts 2003.

2 x oprykning!

 

Sæsonen for holdskak er afsluttet. For Skanderborgs 5 hold blev resultatet to oprykninger.

 

Den ene oprykning stod 1. holdet for. Holdet havde allerede før sidste runde sikret sig oprykning. I sidste runde vandt holdet over Hinnerup med 4½ - 3½. Der var sejre til Michal Andersson, Hans Rose, Tavs Bjerre og Kai Munk, mens Nicholai Löwenstein spillede remis.

Næste år er det mesterrækken for 1. holdet.

 

Den 2. oprykning stod 4. holdet for. De spillede i D rækken og skulle have 1½ point i sidste runde for at være sikre på oprykning.  Det blev til 2 point, da holdet tabte den sidste kamp med 3 – 2 til Randers. Michael F. Jensen og Jonathan Rasmussen spillede remis, mens det afgørende point blev hentet hjem af Kristian Nymann Jakobsen efter et langt og dramatisk parti.

 

3. holdet stod også til oprykning, men snublede i opløbet ved at tabe til Hadsten med 3 – 2. Her var der sejre til Jørgen johansen og Jens Kr. Vigen. Holdet luttede á point med Silkeborg, men Silkeborg havde vundet flere kampe end Skanderborg, så derfor rykker de op.

 

For andet holdet var det et spørgsmål om man kunne forblive i A rækken. Det lykkedes lige akkurat. De sluttede nemlig også á point. Det var med  Sk 68 fra Århus. Men Skanderborg havde vundet flere kampe end SK 68, så Skanderborg sikrede sig forbliven i rækken.

Sidste kamp endte med nederlag på 5 – 3 til Viby. Her var vinderne Robert Rode, Søren Vestergaard og Asger J. Andersen.

 

Skanderborgs 5. hold sluttede sæsonen med en 3 –2 sejr over Malling. Her var der sejr til Thomas Nyyssönen, Pascar Paramasivam og Hans Buttenschøn.

 

Hans Buttenschøn
(tlf. privat: 8652 2335)

(tlf. arbejde: 7643 4496)