Pressemeddelse af 2. februar 2003.

En forrygende lørdag!

 

Skanderborg skoleskak var lørdag den 1. februar til skoleskakstævne i Hornslet. P.g.a. et par klassefester og prøver til skolefest var der ”kun” 16 med fra Skanderborg. Til gengæld tog de sig godt for af de pokaler der var mulighed for at vinde. Ikke mindre en 8 kom med til Skanderborg.

 

Med 5 pokaler blev D klassen (børn født i 92 og 93) den række, hvor man markerede sig bedst. Jonas Høeg Rosenbeck fik en 3. plads, Alexander Daasbjerg en 4. plads, Mads Andersen en 6. plads, Mads Nielsen en 7. plads og Benjamin Christensen en 8. plads. Lige uden for præmierækken kom Alexander Hersom From, Niels Sonnich Poulsen og Mathias Als Jørgensen.

 

I C rækken havde Skanderborg to med og det blev pokaler til begge. Nichlaes Harder blev nr. 4 og Rupan Paranasivam blev nr. 7.

 

Sidste pokal kom i B rækken, hvor Kristian Nymann kom ind på 3. pladsen. Uden for præmierækken kom Jonathan Rasmussen.

 

I E rækken (de mindste) var Patrich Bruun Jensen med. Han fik 4 point og sluttede lige efter pokalrækken.

 

Hos pigerne var Skanderborg ved at få sin 9. pokal. I en klar vundet stilling tabte Angelika Christiansen på tid og måtte se pokalen glide af hænde. Asta Nyyssönen og Simone Bruun Jensen var også med i denne række, men nåede ikke at få nogle af de eftertragtede pokaler.

 

Hans Buttenschøn
(tlf. privat: 8652 2335)

(tlf. arbejde: 7643 4496)