Pressemeddelse af 15. januar 2003.

Stærk runde af Skakklubben

 

Endnu en runde er afviklet i den amtslige holdturnering og det blev til en stor sejr, et stort nederlag og tre pæne sejre.

 

1. holdet lagde ud mandag aften med at vinde 7½ - ½ over Vejlby Risskovs 2. hold.

Der var sejre til Tavs Bjerre, Kai Munk, Colin Watson, Michael Andersson, Peter Wheadon, Erik Kjærgaard og Jesper Lykke, mens holdkaptajnen Henning Møller spillede remis. Holdet er før de sidste 4 runder på en klar førsteplads.

 

Samme aften var 3. holdet på besøg i Hadsten. Her blev det til en sejr på 3½ - 1½ . Der var gevinster til Velija Palo, Asger C. Andersen og Knud Aage Jensen (Genno), mens Jørgen Johansen spillede remis.. Også dette hold er med helt fremme i deres gruppe.

 

Tirsdag var det så de resterende tre hold der skulle prøve at leve op til de to andres succes.

For 2. holdet gik det helt galt. På trods af absolut flere gode stillinger, så blev det et nederlag på 7 – 1 til Silkeborgs 2. hold. Kun Morten Rasmussen og Erik Hansen formåede at spille remis.

 

4. holdet vandt 3 – 2 over Randers 46 3. hold. Her vandt Hans Rose og Kristian Nymann Jakobsen, mens Jonathan Rasmussen og Anders Haarup spillede remis. Også dette hold fører klart deres gruppe.

 

For 5. holdet blev det en stor aften. De fik sæsonens første sejr og så blev den på hele 3½ -1½ over Mallings 2. hold. Her var der sejr til skoleskakspillerne Rupan Paranasivam og Thomas Nyyssönen samt holdkaptajnen Hans Buttenschøn. Børge Lodal fik remis.

 

Alt i alt en rigtig god runde for de fire af holdene.

 

Hans Buttenschøn
(tlf. privat: 8652 2335)

(tlf. arbejde: 7643 4496)