Pressemeddelse af 28. september 2002.

Flot start på skoleskakstævnerne!

 

Skanderborg Skoleskak er kommet flot fra start i år. Med ikke mindre end 30 deltagere på klubdagene er det, det største antal elever nogen sinde.

 

20 af eleverne havde valgt at deltage i årets første skoleskakstævne i Hinnerup og 5 af dem kom tilbage til Skanderborg med pokaler.

 

I yngste gruppe blev det ”en af de gamle” der fik pokal med hjem, nemlig den 8 årige Aleksander Daasbjerg. På pladsen lige efter kom en ny, nemlig den 7 årige Mads Andersen, men Patrick Brun Jensen blev 3. bedste fra Skanderborg.

 

I gruppen der er født 1992 og 1993 blev Kristian Nymann Jacobsen bedst fra Skanderborg ved at besætte 2. pladsen i gruppen ud af 36 deltagere. Resultatet betyder, at han rykker en klasse op. På 4. pladsen i kom Rupan Paramasivam, mens Alexander Hersom From blev nr. 7 og Nichlaes Harder nr. 11. Alle 4 drenge fik pokaler med hjem. Et tabt parti i sidste runde skilte Chris Rasmussen fra at få en pokal med hjem. Han fik 3½ point, det samme som Benjamin Christensen. Umiddelbar efter dem kom Niels Sonnich Poulsen, Mathias Als Jørgensen, Anders Lenz og Karim Vedelkvist.

 

I klassen for den der er født 1990 og 91 blev Thomas Nyyssönen bedste Skanderborgdreng, med Pascar Paramasivam lige i hælene.

 

Jonathan Rasmussen blev nr. 3 i B rækken, der er for elever født 1988 og 1989.

En kæmpeoverraskelse kom i A rækken, hvor Mathias Haarup blev også blev nr. 3, selv om det var hans første stævne.

 

Pigerne har lavet deres egen klasse ved årets stævner. Angelika Christiansen blev nr. 4 i klassen, med Asta Nyyssönen på 6. pladsen.

 

Klubdagene fortsætter på mandage fra kl. 16 på Morten Børup skolen og næste stævner er i Mårslet om 4 uger.

 

Hans Buttenschøn
(tlf.:Privat 8652 2335, Arbejde 8938 1429)