Pressemeddelse af 13. januar 2002.

Skoleskakspillerne brillerede igen!

 

Skanderborg skoleskakspillere brillerede igen. I tirsdags var det i skakklubben, hvor de løb med nogle af præmierne i nytårsturneringen, i lørdags var det ved et skoleskakstævne i Silkeborg hvor 80 skoleskakelever fra hele amtet dystede..

 

Alexander Daasbjerg har ved flere stævner ligget lige efter præmietagerne. I Silkeborg blev det til 8 point og en pokal for en flot 8. plads i yngste gruppe. I samme gruppe fulgte lige efter Asta Nyyssönen med 4½ point.

 

Kristian Nymann Jacobsen fik også en pokal med hjem for en 7 plads i sin aldersgruppe. Her var der stor spænding om udfaldet, idet ikke mindre end 9 deltagere havde fået samme pointtal. En anden Skanderborg dreng, Nichlaes Harder var mellem de 9 med samme pointtal, men han faldt lige uden for præmierækken. Kun et halvt point efter disse to kom Rupan Paramasivam.

 

Også Morten Grønkjær var i sin aldersgruppe med i gruppe med lige mange point, som først efter komplicerede beregninger kunne fordele præmierne. Morten kom på en 10 plads lige efter de der fik pokal. Umiddelbar efter ham fulgte Pascar Paramasivam og Thomas Nyyssönen.

 

I den skrappe øverste gruppe blev Niklas Jørgensen bedst med 2½ point efterfulgt af Jonathan Rasmussen.

 

Hans Buttenschøn
(tlf.:Privat 8652 2335, Arbejde 8938 1429)