Pressemeddelelse af 9. december 2001.

Skoleskakstævne i Skanderborg

 

Skanderborg Skakklub har netop været vært for et stort Grandprixstævne. Stævnet samlede 83 deltagere fra 16 forskellige skoler.

 

Skanderborgs deltagere fik et flot udbytte ud af deres deltagelse. Det blev til to pokaler. Nichlaes Harder fik for første gang en pokal med hjem fra et stævne, da han med 4 point placerede sig som nummer 9 ud af 26 deltagere i klassen for børn, der er født i 1991 og 1992. Lige umiddelbar efter i samme klasse fulgte Rupan Paranasivam og Kristian Nymann Jacobsen med 3 point, mens Niels Sonich Poulsen sluttede lidt længere nede i feltet.

 

Den anden pokal kom i klassen for børn født 1993 eller senere, hvor Alexander Hersom From med 4 point kom ind på en 8. plads og dermed endnu en gang tog en pokal med hjem. Lige efter fulgte Alexander Daasbjerg og Asta Nyyssönen.

 

I gruppen født 1989 og 1990 blev Pascar Paranasivam nummer 11. Han var meget uheldig, idet han i en helt oplagt vundet stilling overså, at hans modstander gik pat, hvilket kostede et halvt point og en pokal. I sammen gruppe fulgte få pladser efter Morten Grønkjær og Tomas Nyyssönen.

 

B gruppen, som er de næstældste, er der altid hård kamp mellem de to Skanderborg deltagere Jonathan Rasmussen og Niklas Jørgensen. Ved dette stævne, var det Jonathan der blev bedst med en 5. plads i gruppen, mens Niklas kom ind som nummer 7.

 

I ældste gruppe blev Mathias Skipper Andersen nummer 7.

 

Næste stævne er i Silkeborg midt i januar.

 

Hans Buttenschøn
(tlf.:Privat 8652 2335, Arbejde 8938 1429)