Pressemeddelelse af 19. november 2001.

Endnu flere flotte placeringer til Skanderborg Skoleskak.

 

Ved et netop afviklet stævne i Åbyhøj, overgik eleverne fra Skanderborg Skoleskak igen sig selv med en række flotte placeringer.

 

Bedste resultat opnåede Kristian Nymann Jacobsen, der efter en flot indsats kom ind på en 4. plads i gruppen årgang 1991-92. Han scorede 4,5 point af 7 mulige og modtog fortjent en pokal. I samme gruppe deltog Nichlaes Harder, der startede flot med 2,5 i de første 4 runder, for derefter at gå i stå. Rupan Paranasivam opnåede 3 point i samme gruppe efter en god indsats.

 

I gruppen de der er født 1993 og senere blev der også præmie til Alexander Hersom From, der efter en solid indsats opnåede 4 point og præmie. Det samme resultat opnåede Alexander Daasbjerg. I gruppen var der også en debutant, nemlig Asta Nyyssönen, der fik præmie i pigernes indbyrdes konkurrence.

 

I c. gruppen (årgang 89-90) blev Pascar Paranasivam bedste Skanderborg deltager, som efter en flot indsats fik 4 point og kom i præmierækken. I samme gruppe debuterede Thomas Nyyssönen med en god indsats, hvilket dog ikke nåede var nok til præmie.

 

Den ældste gruppe havde to deltagere fra Skanderborg. Her blev Nicklas Jørgensen bedst med 3,5 point, mens Jonathan Rasmussen fik 2 point.

 

I alt 4 præmier til Skanderborg i et stævne, hvor 93 elever deltog.

 

Næste stævne er i Skanderborg den 8. december.

 

Hans Buttenschøn
(tlf.:Privat 8652 2335, Arbejde 8938 1429)