Pressemeddelse af 3. november 2001.

Gode resultater ved kvalifikationsstævnet

Lørdag d. 3. november deltog Skanderborgs skoleskakelever i sæsonens 3. turnering, og det var meget tæt på at Alexander Hersom From (Morten Børup Skolen) kvalificerede sig. Han fik flotte 4½ point i E-rækken som rakte til en 4. plads!, men et enkelt point mere kunne han være taget med til Danmarks Mesterskaber i skoleskak. Ham skal vi nok komme til at høre mere til i fremtiden, ligesom Alexander Daasbjerg (Niels Ebbesen Skolen), som i samme række lagde ud med en kanonstart med 3 af 4 mulige point. Desværre blev alt krudtet benyttet i disse fire runder, - han sluttede midt i feltet.

4 deltagere var med i D-rækken, 3 af dem var også få point fra at kvalificerer sig. Rupan Ralf Paramasivam (Morten Børup Skolen), Kristian Nymann Jacobsen (Niels Ebbesen Skolen) og Nichlaes Harder (Morten Børup Skolen) fik alle 4 point og sluttede i den bedst placerede halvdel. Det er bemærkelsesværdigt at alle tre gjorde dette som også må betragtes som et rigtig flot resultat. Angelika Christensen (Morten Børup Skolen) havde en uheldig dag med få point, men i pauserne slog hun til da hun udspillede mig hele to gange, så det må være et spørgsmål tid før hun blander sig i toppen med de andre.

Pascar Paw Paramasivam (Morten Børup Skolen) var den eneste deltager fra Skanderborg i C-rækken. Efter en lidt sløj start med 1 af 4 point fik han dog tilrettet kanonen og kom op midt i feltet med 3 point – en rigtig flot afslutning af Pascar. Man skal jo ikke opgive selvom starten kikser!

Den sidste række der havde Skanderborg deltagelse var B-rækken hvor Niklas Jørgensen (Morten Børup Skolen) fik flotte 4 point, her var der også tale om en eminent afslutning med hele 4 af 4! Jonathan Rasmussen (Morten Børup Skolen) var også med fra Skanderborg og endte midt i feltet med 3 point. De spillede i en svær gruppe så begge resultater er rigtig gode, begge to deltager også i Skanderborg Skakklubs klubturnering som de har taget point fra flere voksne skakspillere.

Morten (Skoleskakafløser)

Tlf. 86184536