Pressemeddelse af 27. oktober 2001.

Pressemeddelelse

Der er efterhånden positive overraskelser hver gang Skanderborg Skoleskak deltager i turneringer.

 

I en stor turnering i Mårslet med knap 100 deltagere blev det de yngste deltagere fra Skanderborg, der skabte overraskelsen.

 

I aldersgruppen med fødselsår 1993 og senere opnåede Alexander Hersom From en flot 9. plads og fik en pokal med hjem for sin præstation. Med samme pointtal og lige efter på 10. pladsen kom Alexander Daasbjerg. For begge spillere gælder, at de først er startet med skoleskak for et par måneder siden,og at det var deres første turnering.

 

Også i den lidt ældre aldersgruppe, nemlig dem der er født i 1991 og 1992 var der flotte præstationer. Igen var det Kristian Nymann Jacobsen, der var bedst med 4 point. Det samme som de der fik pokaler. Lige efter ham fulgte en debutant ved skoleskakstævner Nichlaes Harder med 3 point. I samme gruppe fulgte lige efter Angelika Christiansen, Rupan Paramasivam og Niels Sonich Poulsen.

 

I aldersgruppen født 1989 og 90 deltog Pascar Paramasivam. Han sluttede midt i feltet. Niklas Jørgensen blev bedste i B gruppen (født 1987-88) efterfulgt af Jonathan Rasmussen. Mathias Skipper Andersen var ene mand fra Skanderborg i A gruppen, hvor han sluttede midt i feltet.

 

I næste weekend gælder det udtagelsesstævnet til Danmarksmesterskaberne.

 

 

Hans Buttenschøn
(tlf.:Privat 8652 2335, Arbejde 8938 1429)