Pressemeddelse af 27. juli 2000.

 

Rekorder i skakklubben!

 

Skanderborg Skakklub sætter flere rekorder i disse dage.

 

En stor skakturnering, der afvikles de kommende syv onsdage, har fået så mange tilmeldinger, at en gammel rekord i deltagerantal fra først i halvfemserne bliver slået. På nuværende tidspunkt har 74 meldt sig som deltagere og der forventes yderligere tilmeldinger de kommende dage.

 

Rekorderne fortsætter, idet den stærkeste gruppe er den stærkeste i Skanderborg nogensinde. Gruppen har deltagelse af tre internationale mestre og en landsholdsspiller. Det stærke felt er udtryk for, at de stærkeste spillere fra landsdelens skakklubber deltager.

 

Iøvrigt er her også en rekord, idet ikke mindre end 18 skakklubber har deltagere i turneringen.

 

Også de lidt mindre skrappe skakspillere er godt repræsenteret, især bemærkes en del lovende ungdomsspillere fra klubberne.

 

Den sidste rekord blev sat onsdag den 26. juli, hvor Skanderborg Skakklubs hjemmeside havde rekordbesøg.

 

Skak er nok den sport, der har udnyttet internettet mest. I denne turnering har skakspillere med adgang til internettet kunne følge tilmeldingerne dagligt og

det har været noget af et hit. Tilmeldingerne har også kunnet ske via internet og ca. halvdelen af alle tilmeldinger er kommet denne vej. Interesserede kan kikke ind på Skanderborg Skakklubs hjemmeside via: www.skanderborgskakklub.dk.

 

Publikum, der ønsker at overvære skakturneringen, er velkommen. Der spilles de kommende syv onsdage fra kl. 19 i Skanderborg Sundhedscenter.


Hans Buttenschøn.
(tlf.:Privat 8652 2335, Arbejde 8938 1429)