Meddelse af 16. marts 2000.


Skanderborg Skakklub har i mandags fået sit eget domæne nemlig den meget sigente web adresse www.skanderborgskakklub.dk

Dermed er vejen banet for de kommende muligheder på nettet! Man skal nok ikke forvente de store ændringer på nuværende tidspunkt, men man ved jo aldrig hvad fremtiden bringer!

Foreløbig viderestiller den nye adresse bare de besøgende til den normale adresse, men nu kan siden flytte til anden server uden at brugerne vil bemærke dette. Derfor anbefales det at 'bookmarke' den nye adresse som erstatning for den gamle.

Samtidig vil jeg gerne afsløre at hjemmesiden i løbet af foråret vil ændre sig. Så hvis du er bruger af denne side, vil jeg sætte pris på at modtage ris og ros, så jeg kan bibeholde det gode og gøre det mindre gode bedre. På forhånd tak hvis nettop du vil svare! Så snart rammerne for en nu side er på plade vil den blive offentliggjort så der også der er mulighed for at komme men ændringsforslag (inden den udbygges til bunds). Et evt. ændringsforslag, kommentarre m.m. vil blive offentliggjort på hjemmesiden! Se siden her - første forslag til forbedringer er indkommet!

Til slut vil jeg lige nævne at medlemslisten er opdateret. Det nye er at email adresser nu også vil fremgå. Er du medlem og har du ikke din email på listen (med ønsker dette) skal du maile til nedenstående (det samme hvis din mail adresse er offentliggjort ved en fejl!) Ved en sådan henvendelse må du gerne angive hvis du ønsker at modtage pressemeddelserne på email (ca. 2-3 pr. måned)


Morten Rasmussen
Webmaster
(tlf.: Privat 86184536, Arbejde 86101320)